Leonidas Lochristi

Dorp Oost 11

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Retourbeleid

Verzending

Wij versturen enkel naar Europese landen, mogelijke import/douanekosten (voor Zwitserland, Noorwegen, Canarische ei anden, …) zijn steeds tenlaste van de ontvanger.

De levering van bestelde artikelen gebeurt steeds op het door de klant opgegeven adres (één adres per order) en dit op werkdagen tussen 8u en
18u, een specifiek leveringsuur kan u niet kiezen. Er is geen levering mogelijk tijdens het weekend en op feestdagen. Leveringen naar een postbus zijn niet mogelijk.

Bestel ingen tot € 260 ontvangen voor 12u (op werkdagen) worden de dag zelf verstuurd, tenzij anders gevraagd. Bestellingen ontvangen
op feestdagen, in het weekend of na 14u worden verwerkt de eerstvolgende werkdag. Bij het afronden van uw bestelling kan u kiezen voor levering zo snel als mogelijk of op een later tijdstip.

Bestellingen B worden binnen de 72u verwerkt en verzonden (op werkdagen), tenzij anders gevraagd.

Bestellingen vanaf € 1.000 dienen minimum één week voor verzending geplaatst te worden.

De transporttijd (uitgedrukt in werkdagen) gaat in op de dag dat het pakket door ons wordt overgedragen aan DHL, DPD, GLS of bPost. U ontvangt daarna een e-mail met de trackingcode om uw pakje te kunnen volgen.

Voor onze verzendtarieven en transporttijden: KLIK HIER

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld als de koerier het pakket niet kan bezorgen in geval van afwezigheid, in geval van een onjuist of onvolledig adres, of niet binnen de voorziene termijn in geval van overmacht (extreem weer, drukke periodes, ongeval, staking, “. ). Er kan geen vergoeding worden geëist in geval van vertraging, behalve voor expreszendingen.

Zendingen die worden geleverd in een afhaalpunt (bijvoorbeeld bij afwezigheid van de bestemmeling) en niet worden afgehaald binnen de 7 dagen worden automatisch terug naar ons gestuurd. Retourzendingen komen niet in aanmerking voor terugbetaling indien deze producten bevatten met een beperkte houdbaarheid (houdbaarheid minder dan 3 maanden), dit geldt eveneens voor zendingen die retour komen wegens een foutief of onvol edig adres. De kosten voor een nieuwe verzending van dit pakket zijn tenlaste van de koper.

Bij levering in een afhaalpunt raden wij aan om het pakket zo snel mogelijk af te halen, dit omdat wij geen controle hebben over de temperatuur in het afhaalpunt.

Bij temperaturen vanaf 25° (in België of in het Land van bestemming) versturen wij geen chocoladeproducten op vrijdag, dit omdat wij geen controle hebben over de temperatuur in de opslagruimte van de transportfirma’s tijdens het weekend.

Bij hoge temperaturen (vanaf 25°) voegen wij koelelementen toe, om producten die warmte gevoelig zijn (zoals chocolade). vers te houden gedurende
minstens 48u.

In geval van levering in een afhaalpunt raden wij aan om het pakket zo snel mogelijk af te halen, dit omdat wij geen controle hebben over de temperatuur in het afhaalpunt. Gelieve rekening te houden met bovenstaande info omtrent onze koelelementen in geval van hoge temperaturen.

Sinds 1juli 2021 wordt de BTW berekend zoals deze geldt in het Land van bestemming, hierdoor kan de prijs wijzigen voor leveringen buiten België (conform de nieuwe Europese wet).

Annuleren

U heeft het recht om uw bestelling te annuleren zolang deze nog niet werd overgedragen aan de vervoerder.

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Andrelo Bv., Dorp-Oost 11, 9080 Lochristi, België) via een ondubbelzinnige verklaring schriftelijk per post of per e-mail(info@leonidaslochristi.be) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u al e betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaardlevering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent al een aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te
stel en.

Het herroepingsrecht geldt niet voor:

• de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
• de levering van zaken die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben (bvb: pralines, koekjes, …);
• de levering van zaken die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;

Identiteit ondernemer

Andrelo CV
Dorp Oost 11
9080 Lochristi
BTW: BE 0788.882.390
IBAN BE 60 1030 8083 0370

+32 9 356 82 02
info@leonidaslochristi.be