Leonidas Lochristi

Dorp Oost 11

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Geschenken

Bij de Zoete Zaligheid kan u terecht voor een mooie selectie van geschenkartikelen: het pastelkleurige porselein van GreenGate, voorgevulde of naar keuze samen te stellen geschenkmanden en een beperkte selectie aan dranken. Toffe geschenkideeën naar ieder’s budget!

GreenGate porselein

Het Deense merk GreenGate is bekend om zijn pastelkleurige serviezen, textiel en accessoires in diverse vrolijke prints.

GreenGate serviesgoed is een sterk en enigszins zwaarder dan ander porselein. Het wordt gebakken bij een hoge temperatuur en derhalve zeer robuust met betrekking tot het eruit stoten van stukjes.

De kleur is iets donkerder dan normaal porselein, maar heeft een warme en zachte gloed. Het servies van GreenGate is bestand tegen hogere temperatuur en magnetron en vaatwasser geschikt. Omdat GreenGate handmade is zijn kleine verschillen in kleur en patroon onvermijdelijk maar dat maakt dit mooie servies juist onweerstaanbaar.

Geschenkmanden

Een mooi ogende geschenkmand is leuk om te geven, te krijgen en van te genieten!

Bij de Zoete Zaligheid kan je terecht voor heerlijke geschenkmanden die aangepast kunnen worden in functie van uw persoonlijke voorkeuren en budget. Daarnaast kunnen we u ook snel verder helpen met een aantal reeds voorgevulde geschenkmanden.

Dranken

De Zoete Zaligheid heeft voor u een mooie selectie van dranken samengesteld: een gevarieerd assortiment voor elke gelegenheid met voor ieder wat wils, ideaal als geschenk!

Zo kan u bij ons terecht voor de alombekende Cuvées Sélection – Brut, Demi-Sec en Rosé – van Bernard-Massard: karaktervolle schuimwijnen gekenmerkt door hun verfijnde, lichte sprankeling.

Het aanbod van Koffie Kàn op zijn beurt bestaat uit heerlijke arabicamélanges, boordevol aroma en met weinig cafeïne.