
Pralines
Leonidas staat borg voor de versheid en kwaliteit van haar pralines. Ze worden steeds bereid volgens traditionele methoden met de allerbeste ingrediënten. 100% pure cacaoboter voor de omhulling. Natuurlijke ingrediënten zoals verse boter en verse room.
Het Leonidas assortiment is zeer gevarieerd in smaak, vorm en kleur. Een mix van klassieke en nieuwe succesrecepten.


Vullingen
Onder een jasje van melk-, witte of pure chocolade verbergen de Leonidas pralines de meest verrukkelijke vullingen: koffieroombotercrème, karamel, bergamot, vanillecrème, likeur, praliné, nibs, etc…
Eén voor één unieke combinaties die zorgen voor momenten van puur genot!
Wist je dat?
Samen met de Zwitsers en de Duitsers zijn de Belgen de grootste chocolade-eters van Europa. Een Belg op vijf eet dagelijks een stukje van de lekkernij. De Italianen, Spanjaarden, Grieken en Portugezen scoren dan weer heel laag op de chocoladeladder.

Ook in ons assortiment
– Champagne: ganache met witte-en melkchocolade met echte champagne, bedekt met poeder van witte chocolade
– Classique: ganache met pure- en melkchocolade, omhuld met pure chocolade en met cacaopoeder
– Noire: puur ganache met pure- en São Tomé 72 % chocolade, omhuld met pure chocolade en met extra pure cacaopoeder
– Noisette: melk ganache op basis van melkchocolade en stukjes hazelnoot, omhuld met hazelnootpoeder
Deze vulling kan gemaakt zijn op basis van amaretto, passoã, whisky, cointreau, blue curaçao, grand marnier, poire williams, limoncello …
Melk, wit of pure chocolade gevuld met praliné, praliné met gepofte rijst of boterroom